Trafik Kraszna

 

    A PAGICOM SRL cég "Trafik Kraszna" néven ismert üzlete megtalálható a Hősök tere 12  házszámon a Polgármesteri Hivatal szomszédságában a Postával szemben.A Kraszna község életében már 1991 óta jelen vagyunk papiráru, irodai és iskolai termékek forgalmazójaként.A mi jelenlétünk  2000-ben kibővült háztartási és műanyag cikekkel és tisztitószerekkel. 

   Cégünk arra törekszik,hogy olyan forgalmazókat találjon,akik kedvezőbb áron minőségi termékeket biztositanak nekünk.

   Röviden beszeretnénk mutatni,hogy milyen árúválasztékkal várjuk vásárlóinkat.

    Elsősorban óvodai és iskolai felszerelések :jó minőségű táskák, tolltartók,füzetek,irószerek,tollak,ceruzák,szinespapirok,kartonok, füzet és könyvboritók; valamint irodai eszközök:mappák,dossziék, fénymásoló papir,tintapatronok találhatóak.Cégek és kisebb vállakozók számára különböző nyomtatványokkal rendelkezünk.

    Telefon és számitógép kiegészitőket is tartunk: memóriakártyák,USB stickek,billentyűzetek, egerek,hangfalak,fülhallgatók.

      A gyerekekre is gondoltunk ,mert sokféle játékot,bőséges választékot biztositunk fiúknak, lányoknak egyaránt.Kiemeljük,hogy kisebb gyereknek kifestőket,foglalkoztatókat,meséskönyveket tudunk nyújtani még nagyobb gyerekeknek különböző olvasmányokat, szótárokat tudunk ajánlani román és magyar nyelven.

     Üzletünkbe mindenféle háztartási cikkek: inox,zománcozott,porcelán és üveg edények, konyhai eszközök,konyhai gépek,elektromos sütő található.

     Ezen felül rendelkezünk még tisztitószerekkel, valamint férfi és női kozmetikai cikkekkel.

     A bőséges választék mellett fénymásolással és nyomtatással is tudunk szolgálni.

     Vásárlóinkat széleskörű árúválasztékkal sok szeretettel várjuk minden hétköznap 730-tól 1730-ig és szombaton 830-tól 1330-ig.