Magazin Crasna

                                 

               

Cunoscut ca magazinul “Trafik Kraszna” ...

   punctul de lucru al societății PAGICOM SRL îl găsiți în  PIAȚA EROILOR  nr.12, având ca repere vecine : Primăria și Piața agroalimentară a localității CRASNA.

Ca furnizor specializat pe produse de papetărie, birotică și articole școlare, suntem prezenți în viața comunei CRASNA încă din 1991 iar începând din anul 2000 prezența noastră s-a extins și în domeniul comerțului cu  produse de uz casnic, curățenie și menaj.

     Încă de la înființare compania noastră și-a propus să ofere  produse optime care să corespundă exigențelor clienților, fapt ce a dus la o creștere sistematică, an de an, a prezenței noastre în viața comunei.

      Structura companiei noastre, flexibilitatea şi diversificarea produselor comercializate, ne permit adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din Romania. Compania noastră caută şi se angajează în parteneriate cu acei furnizori ale căror rezultate se concretizează în livrarea unor produse de o calitate superioară fără o creștere nejustificată a prețurilor cu care aceste mărfuri ajung la locuitorii comunei Crasna și a celor învecinate.

     Dorim să vă prezentăm, pe scurt, gama de produse ce pot fi găsite la ”TRAFIK KRASZNA”! Important de știut este faptul că, la principalele produse, veți putea alege dintr-o gamă de cel puțin doi producători ai mărfurilor respective.

   Din domeniul articolelor de menaj puteți găsi : produse din plastic, produse din sticlă, produse din ceramică și porțelan, produse din inox și metal, produse de curățenie și igienă. Putem continua cu accesorii pt. baie, ghivece, candele, ambalaje din plastic, coșuri și pubele, vase emailate și vase din teflon, melamină și silicon, articole din lemn și bambus.

    Dacă ne referim la produsele de papetărie- librărie vorbim despre : rechizite școlare, caiete, blocuri, carnețele, creioane, carioca, pixuri, stilouri, acuarele, radiere, învelitori cărți și caiete, ghiozdane, mape, penare, registre, repertoare, cutii arhivare, ambalare, organizare, dosare, tipizate, markere, instrumente pt. corectură, hârtie, plicuri.

     Totodată pt. copii mici avem, tot timpul,  jocuri și jucării, articole pt. creativitate și educație, cărți de colorat, cărți de editură în limba română și maghiară, necesare atât la grădiniță cât și la clasele școlilor primare.

        Un loc destul de important îl ocupă și produsele de întreținere personală : spray, săpun, fixativ, șampon, creme cosmetice.

   În timpul săptămânii vă așteptăm între orele 7.30 - 17.30, iar sâmbăta între orele 8.30 - 13.30!