Magazin Zalau

 

       S.C. Pagicom S.R.L. este o companie locală având ca activitate principală comerțul cu articole de birotică, papetărie, articole școlare, produse de igienă și curățenie, jucării, consumabile IT și diverse articole de interes general.

    Prin magazinul plasat în cartierul Simion Bărnuțiu, strada Sfânta Vineri, nr. 19, bloc B6 ( Complex ”Casnica”), dorim să vă oferim produse de calitate pentru birou, școală și acasă. Sperăm să satisfacem cât mai multe din nevoile dumneavoastră și vă asigurăm că furnizorii noștri sunt firme consacrate în domeniile lor de activitate, branduri care garantează calitatea și funcționalitatea produselor lor. Acest magazin funcționează în regim ” cu ridicata ” pentru clienții mari consumatori sau revânzători dar și în regim ”cu amănuntul ” pentru clienții consumatori finali. 

    Portofoliul nostru de produse include:

Toată gama de papetărie, birotică, hârtie și produse din hârtie.
Produse de igienă și curățenie. Articole din mase plastice.
Rechizite școlare. Jucării, articole sport și pentru timp liber.
Consumabile pentru diverse echipamente IT, cartușe cu cerneală, tonere și cartușe cu toner.
Echipamente de prezentare: flipcharturi, table magnetice și panouri, videoproiectoare(la comandă).

    Branduri distribuite: Xerox, Rotring, Esselte, Leitz, Rapid, Noki, KOH-I-NOOR, Pigna, Tesa, GPV, Fellowes, Kores, BIC, HP, Lexmark, Canon, Herlitz, DP, Daco, Erich Krause, Faber Castell, Milan, Pelikan, Centrum, Pilot și multe altele pe care nu le amintim deocamdată .

     Succesul acestui magazin  se datorează în primul rând orientării către nevoile clienţilor, a implicării asumate de societatea PAGICOM și a angajaților săi, în a oferi produse de calitate deosebită la prețuri competitive.